Lunasta 100% ensitalletus-bonus 100 euroon asti

Lunasta 100% ensitalletus-bonus 100 euroon asti. Liity mukaan ja hyödynnä vain uusille pelaajille suunnatut tarjouksemme. More »

 

Nordicbet

nordicbet

Nordicbet on suomalainen peliyhtiö, joka perustettiin vuonna 1998. Nordicbet on tarjonnut pelejä verkossa vuodesta 2002 ja on siten yksi vanhimmista peliyhtiöistä, jotka edelleen tarjoavat vedonlyöntiä ja muita online-pelejä Suomen markkinoilla. Nykyään voit pelata kertoimia, kasinoa ja pokeria Nordicbetissä, joka on ensisijaisesti tarkoitettu Skandinavian pelimarkkinoille.

Nordicbetissä on erittäin mukava ja tyylikäs peliympäristö, joka on valkoinen ja sininen. On olemassa looginen rakenne, jonka avulla on helppo löytää nopeasti tietoja, tarjouksia ja pelaamiasi pelejä. Nordicbet on suuri peliyhtiö, joka tarjoaa pelejä monille urheilulajeille ja tapahtumille ympäri maailmaa. Se tarjoaa myös useiden urheilutapahtumien ja otteluiden suoratoiston joka vuosi, mikä tarkoittaa, että pelaajat voivat seurata pelaamiaan otteluita suorana hänen Nordicbetissä.

Nordicbetiä johtaa ja omistaa Betssonin kokonaan omistama tytäryhtiö BML Group Ltd, joka sijaitsee Maltalla. Pelin lisenssi myönnetään myös Maltalla, mikä tarkoittaa, että EU: n pelaajat vapautetaan voittoverosta voitoistaan, jotka he voittavat pelatessaan Nordicbetissä.

Pelivalikoima Nordicbetissä

Urheilua ja tapahtumia, joita ei löydy valikoimasta, jota Nordicbet tarjoaa vedonlyöntikertoimien suhteen, on myös vaikea löytää muilta vedonlyöntiyrityksiltä. Nordicbetillä on täydellinen valikoima urheiluja ja tapahtumia ympäri maailmaa. Ne tarjoavat myös paljon urheilulajeja Pohjoismaista ja etenkin Ruotsin markkinoilta, joissa voit pelata jääkiekkoa aina divisioonaan 2 ja liigan jalkapalloa alaosastoon 4 asti, mikä mahdollistaa pelaamisen paikallisissa suosikkijoukkueissa.

Nordicbetissä voit pelata myös jalkapallon jalkapalloa Etelä-Amerikasta, Yhdysvalloista ja Euroopan suurimmista liigaista. Löydät myös urheilulajeja, kuten baseball, amerikkalainen jalkapallo, rugby, kriketti, nyrkkeily, golf, tennis, taistelulajit ja moottoriurheilu. Nordicbetissä voit myös pelata mestaruuskilpailuissa, kuten olympialaisissa, Euroopan mestaruuskilpailuissa ja maailmancupissa, mutta myös kulttuuritapahtumissa, kuten poliittisissa vaaleissa tai musiikkifestivaaleilla.

Nordicbet on erittäin osaava kertoimien asettamisessa heidän pelaajiensa tarjoamille peleille, mikä tarkoittaa, että voit käyttää kertoimia vihjeeksi siitä, kuinka pelit loppuu. Pelialan yrityksessä on myös joukko asiantuntijoita, jotka kommentoivat otteluita ja jättävät arvosteluja. Tätä tietoa voidaan käyttää päätöksentekoon pelaamisesta.

Vedonlyönti Nordicbetissä matkapuhelimella

Nordicbetillä on erittäin siisti ja hyvin jäsennelty mobiilipelisivusto, jossa mobiililaitteilla varustetut pelaajat voivat sijoittaa kertoimia, pelata käynnissä olevissa otteluissa tai seurata tuloksia eri otteluissa missä tahansa. Jotkut otteluista voidaan nähdä myös suorana, suoraan mobiililaitteessa, mikä tekee siitä viihdyttävämmän ja mielenkiintoisemman pelatessaan näitä otteluita. Mobiilipelisivusto toimii suoraan niiden mobiililaitteiden selaimessa, jotka tukevat Androidia tai iOS: ää.

Live-vedonlyönti ja rahat

Nordicbetistä löydät erittäin hyvän pelivalinnan live-vedonlyönnin aikana, jossa voit pelata urheilua kuten jääkiekko, jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo ja tennis. Täällä voit lyödä vetoa siitä, kuka voittaa, kuka tekee eniten maaleja, tuloksia ja paljon muuta. Voit myös seurata tuloksia reaaliajassa ja lisätä pelejä otteluiden ollessa käynnissä. Jotkut otteluista ovat nähtävissä myös suorana Nordicbetissä, koska ne virtaavat noin 2 500 ottelua vuodessa, ja pelaajat voivat katsella niitä suoraan tietokoneellaan tai mobiililaitteen kautta.

Talletus, nosto ja asiakaspalvelu

Voit tehdä talletuksia ja nostoja heidän tililleen Nordicbetissä (Arvostelu 2020) käyttämällä mitä tahansa maksutapaa VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paysafecard tai Trustly. Peruutuksen pyytämisen jälkeen summa käsitellään ja maksetaan 24 tunnin sisällä arkisin.

Jos sinulla on kysyttävää tai ilmenee esteitä rekisteröityessäsi tai pelatessasi, voit saada nopeaa ja ammattitaitoista apua suomea puhuvalta henkilökunnalta asiakaspalvelusta. Asiakaspalveluun pääsee joka päivä ympäri vuorokauden pelisivun live-chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Voit kuitenkin löytää vastauksia useimpiin kysymyksiisi pelisivulta löytyneiden yksityiskohtaisten UKK-ohjeiden avulla.